pagina afdrukken url versturen naar een vriend
nieuws
verkeersinformatie
indicatoren
studies
verkeerscentrum
veelgestelde vragen
links
contact
Geen actuele filelengte beschikbaar
Werken aan de weg: overzicht van grote werven in 2016
Volg het verkeerscentrum via twitter
De Lijn routeplanner voor openbaar vervoer
Status fietsersliften Antwerpen

Nieuws


Hinder op E19 en Antwerpse ring richting Nederland [update 27-08-09]


Van 27 juli tot 29 augustus 7u geldt een aangepaste verkeersregeling op de Antwerpse ring richting Nederland ter hoogte van Berchem. Infrabel voert er werkzaamheden uit aan een spoorbrug die over de ring gaat.

Gewijzigde verkeerssituatie
Het verkeer dat vanop de E19 de Antwerpse ring oprijdt richting Nederland, wordt vlak na de Craeybeckxtunnel op één rijstrook geleid. Op de ring is de rechterrijstrook afgesloten ter hoogte van Berchem. De oprit Berchem richting Nederland wordt afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Singel en kan ter hoogte van de Plantin en Moretuslei gebruikmaken van de oprit Borgerhout.

Op zaterdagmorgen 29 augustus van 4u30 tot 7u wordt plaatselijk nog een tweede rijstrook afgesloten voor de opruiming van de werf.
 
Vernieuwingswerken spoorbrug
Van 6 juli tot eind september voert Infrabel vernieuwingswerken uit aan de spoorbrug over de ring. In die periode worden de oplegtoestellen van de landhoofden en de pijler van deze brug vervangen. Voor het spoorverkeer zijn er bijna geen gevolgen. Ook de omwonenden zullen geen hinder ondervinden omdat er aan de onderkant van de brug wordt gewerkt. De totale investering van Infrabel voor dit project bedraagt ongeveer 600.000 euro. Deze werkzaamheden passen in de strategie van Infrabel om een stapsgewijze vernieuwing van de spoorinfrastructuur te realiseren met het oog op een vlot en veilig treinverkeer.


gebruiksvoorwaarden | privacyverklaring