pagina afdrukken url versturen naar een vriend
nieuws
verkeersinformatie
indicatoren
studies
verkeerscentrum
veelgestelde vragen
links
contact
Geen actuele filelengte beschikbaar
Werken aan de weg: overzicht van grote werven in 2016
Volg het verkeerscentrum via twitter
De Lijn routeplanner voor openbaar vervoer
Status fietsersliften Antwerpen

Nieuws


Moeilijke ochtend- en avondspits verwacht in en rond Brussel als gevolg van de nationale actiedag op vrijdag 4 maart [03-03-11]
 
De aangekondigde nationale actiedag kan vrijdag 4 maart voor veel hinder zorgen bij het openbaar vervoer, vooral bij bussen en trams. Het zwaartepunt van de hinder zal zich volgens de laatste informatie situeren in West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Brussel.

Weggebruikers die zich vrijdag met de wagen naar Brussel willen begeven, bereiden zich best voor op een moeilijke dag: 

- Voor de ochtendspits geldt het advies om tijdig richting hoofdstad te vertrekken. Vooral in het stadsgebied worden problemen verwacht omdat heel wat Brusselaars noodgedwongen de bus of tram zullen moeten ruilen voor de auto.
- De vrijdagavondspits - sowieso al de drukste avondspits van de week - kan bovendien zeer problematisch worden omdat de start van de krokusvakantie doorgaans extra drukte op de weg met zich meebrengt.


E313 - Morgen hinder verwacht thv Geel-West door manifestatie [03-03-11]

Morgen, vrijdag 4 maart, zal er hinder zijn op de E313 ter hoogte van op-en afrittencomplex Geel-West (23). Er is een manifestatie aangekondigd. Tussen 6u en 11u kunnen de wachttijden aan de op-en afritten in beide richtingen oplopen! Ook op de gewestwegen in de directe omgeving zal het verkeerverloop grondig verstoord zijn.

 

Advies
Vermijd de omgeving. Neem een andere op-of afrit indien mogelijk.

Raadpleeg de verkeersinfo voor uw vertrek! 

 

 

 

 

gebruiksvoorwaarden | privacyverklaring